Címlap
Élmény, Emlék, Együtt: Családi nap PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. június 28. péntek, 09:49

Már hagyomány iskolánkban, hogy a gyereknappal egybekötve családi napot tartunk. Így volt ez most is, június 1-jén, szombaton. Rengeteg előkészület előzte meg ezt a családi programot, melyhez nagyon sok segítséget kaptunk partnereinktől. Az önkormányzat dolgozói előkészítették  számunkra a terepet, sátrakat és asztalokat állítottak fel a Kék ház udvarán.

Előkerültek a bográcsállványok, üstházak, üstök, Viktor bácsi és Árpi bácsi befűtötték a kemencéket, kezdődhetett a sütés –főzés.

Bár egész héten esett, erre a napra az időjárás is kegyeibe fogadott bennünket. Napsütésben, jó hangulatban telt a nap. Már egészen korán érkeztek a szülők, és elkezdték a főzést. Közben Enyedi Frigyes megteremtette a jó hangulatot egy kis nótaszóval, karaokéval. Amíg az anyukák, apukák, nagyszülők szorgoskodtak, a gyerekek akadályversenyen mérhették össze ügyességüket. A finom ebéd után kihirdették a versenyeredményeket. Az alsósoknál a negyedikesek, a felsősöknél a hetedikesek bizonyultak a legjobbaknak. Ők kapták a finom fődíjat, a csoki tortát. Gratulálunk! Bár úgy gondoljuk, senki sem érezheti magát vesztesnek ezen a napon, mert mindenki kapott ajándékot. Délután a családi vetélkedő vette kezdetét. 5 csapat alakult, csapatonként 10 bátor jelentkezővel. A szülők gyerekeikkel küzdöttek meg az izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokkal. A közönség kitartóan szurkolt és bíztatta a versenyzőket.

Reméljük, mindenki jól érezte magát az egész nap folyamán! Szép nap volt! Az iskolánk honlapján található képek is tanúsítják!

 

A RENDEZVÉNY FOTÓI MEGTEKINTHETŐK A FOTÓGALÉRIÁBAN!

 

Médiások

Oldal megosztása

Módosítás dátuma: 2013. június 28. péntek, 09:53
 
Copyright © 2020 Kéki Petőfi Sándor Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola. Minden jog fenntartva.

Névnap

Ma 2020. május 25., hétfő, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz. Sok boldogságot kívánunk!

Iskolánk névadója

Szavazás

Miből szeretnétek többet látni weboldalunkon?
 

RSS link