Címlap
Egészség-hét PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Lisóczki Mihály   
2014. május 22. csütörtök, 11:58
Május első hetében, iskolánkban kiemelkedő szerepet kapott az egészség. Az egészséges életmódhoz elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás és a sport.

Amíg alsós gyerekeink túráztak, addig a felsősökre ügyességi vetélkedő várt az első napon. Szerdán nagyon finom zöldség- és gyümölcssalátát készítettek a gyerekek, melyet jóízűen el is fogyasztottak. Csütörtökön a csepergő eső ellenére is megmozdult az egész iskola, és mindenki lefutotta (sétálta) a megadott távot. A vándorserlegünk, a Petőfi-kupa is új gazdára talált. Az alsósoknál Berki Attila 4. osztályos, a felsősöknél Benczi Zoltán 8. osztályos tanulónak sikerült első helyen célba érni. Délután Sebestyén Attila tanár úr kispályás focit szervezett a fiúknak.
Az egészséges életmódhoz az is hozzá tartozik, hogy környezetünk tiszta és rendezett legyen, ezért pénteken minden osztály a tantermében tett rendet, majd az udvaron szemetet szedett. A legkisebbekre a hét zárásaként még sorverseny várt a foci pályán, ahol nagyon jól érezték magukat.
A mozgásnak, az egészséges táplálkozásnak életünk részévé kellene válnia. Az ilyen alkalmakkal is ezt szeretnénk tudatosítani tanulóinkban.
 
Kattintson ide a képek megtekintéséhez: EGÉSZSÉG-HÉT 2014

Oldal megosztása

Módosítás dátuma: 2014. június 20. péntek, 08:32
 
Copyright © 2020 Kéki Petőfi Sándor Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola. Minden jog fenntartva.

Névnap

Ma 2020. május 25., hétfő, Orbán napja van. Holnap Fülöp és Evelin napja lesz. Sok boldogságot kívánunk!

Iskolánk névadója

Szavazás

Miből szeretnétek többet látni weboldalunkon?
 

RSS link