Címlap
Megjött a mikulás,itt van már! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2017. december 18. hétfő, 20:17

            Úgy, mint minden évben, az idén is mindenki nagy izgalommal várta a Mikulás érkezését. Még az időjárás is a várakozásnak megfelelően alakult, havas volt a táj. Megérkezésekor, kicsit bátortalanul, de annál nagyobb ámulattal figyelték minden mozdulatát. A Mikulás nagy örömére énekkel is készültek a gyerekek. Felcsendült „Hull a pelyhes…” és a „Télapó itt van”.

 Jól megrakott zsákja ajándékokat rejtett, amit óriási figyelemmel kísért a megannyi gyermeki szempár. Egyesével szólította magához a lurkókat: sokan nem mertek közel menni hozzá, mert megszeppentek; de voltak olyanok is, akik bátran megsimogatták szakállát, és felhőtlen beszélgetésbe kezdtek vele. Búcsúzáskor a gyerekek lelkesen integettek neki, majd a boldog ajándékbontogatás következett. Reméljük, jövőre ugyanilyen szép ajándékokat hoz majd a Mikulás!

            Pénteken pedig a DÖK szervezésében megtartottuk a MIKULÁS bulit. Először az alsósok vették birtokukba iskolánk auláját. Szórakoztató játékok várták őket. A tanító nénik ügyességi és gondolkodtató játékokkal tették emlékezetessé a délutánt. A nyerni vágyók tombolát is vehettek, majd a sorsoláson izgultak, hogy az ő számuk kerüljön kihúzásra. A főnyeremény finom torta volt.

           Ezúton szeretném megköszönni azoknak a szülőknek, akik tombolatárgyat ajánlottak fel és azoknak is, akik vásároltak, ezzel támogatva a diákönkormányzatot. 16 órától a felsősöké lett az aula. Ők közös képeket készítettek és táncoltak. Meglepetés is várta a tanulókat. Minden jelenlévő pizza szeletet és ivólevet kapott.

 

Reméljük a jelenlévők jól érezték magukat és jövőre is eljönnek majd!

Szabó Miklósné DÖK-vezető

 

  


Módosítás dátuma: 2017. december 18. hétfő, 22:35
 
Copyright © 2020 Kéki Petőfi Sándor Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola. Minden jog fenntartva.

Névnap

Ma 2020. szeptember 24., csütörtök, Gellért és Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina és Kende napja lesz. Sok boldogságot kívánunk!

Iskolánk névadója

Szavazás

Miből szeretnétek többet látni weboldalunkon?
 

RSS link