Címlap
Susán Péter PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2019. december 22. vasárnap, 14:37

Bűvészshow az iskolában

 

        Susán Péter „Magicman” bűvész több szakmai díjjal, 20 év szakmai és előadóművészeti tapasztalattal több, mint 1000 fellépéssel a háta mögött a céges rendezvények, családi partik, esküvők, lánybúcsúk és legénybúcsúk, zsúrok és óvodák kedvelt bűvésze.

2009 óta dolgozik Magyarország legmeghatározóbb bűvészközpontjában, a Figaro Bűvészboltban, ahol közel 10 éve látja el tanácsokkal a fiatalabb és idősebb bűvész kollégákat. Bűvész iskolát vezet, ahol gyermekeknek oktatja a bűvészetet.

Éveken keresztül a Mosolygó Kórház alapítvány bűvészeként látogatta a kórházakat, hogy mosolyt csaljon a beteg gyermekek arcára. A magyarországi Houdini ház (The House of Houdini) rezidens bűvésze. Műsoraival Brazíliától kezdve az Arab emirátusokon keresztül egészen Távol-Keletig már ámulatba ejtette a közönséget.

Susán Péter 2019. október 1-én intézményünkbe látogatott az „EFOP-3.1.8.-17-2017-00033 – Együtt testvérként a kéki iskolával – iskolaközi szemléletformáló programok megvalósítása” című pályázat jóvoltából. Bűvészmutatványaival elkápráztatta a pályázatban részt vevő felsős tanulóinkat. Gyerekeink egyik ámulatból a másikba estek, mindeközben az állukat keresgették a tornatermünk padlóján. Susán Péter több fajta trükkel készült a számukra, de arra vigyázott, hogy a gyerekeket ne szakítsa ki a csoda világából.

Mindent összevetve egy bámulatos órát töltött intézményünkben, melyet diákjaink nagyon élveztek.

Sebestyén Attila

intézményvezető-helyettes

                                                                                                                   

Módosítás dátuma: 2019. december 22. vasárnap, 14:47
 
Copyright © 2020 Kéki Petőfi Sándor Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola. Minden jog fenntartva.

Névnap

Ma 2020. augusztus 13., csütörtök, Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz. Sok boldogságot kívánunk!

Iskolánk névadója

Szavazás

Miből szeretnétek többet látni weboldalunkon?
 

RSS link